$config[ads_header] not found
Svajonių namai

Transformuokite seną garažą į šeimos namus

Pakeiskite seną garažą į šeimos namą - nuotraukoje: „vasaros“ poilsio kambaryje pavyks „žiemos“ salonas.

PPil agentūra

Viskas prasideda iššūkis, paversti garažą į patogų didelės šeimos namą, Iššūkis buvo nelengvas: pirma gauti įgaliojimų pakeitimo leidimus padaryti namus; tada sukurti šviesos įėjimus nuomonėmis, kurios nepaiso gretimų savybių. Visi su a mažas biudžetas, Padidinti šį projektą netipinis architektūros renovavimas.

Tai yra a senas garažas kad savininkai nusprendė statyti savo svajonių namus, Dėl to jie pakvietė Agence PPil, Hortense Reynaud ir Sébastien Demont architektus. Pastaroji turėjo įdiegti visą savo žinias architektūroje padaryti apimtį gyventi ypač patogus, Programoje: sukurti didelius langus, atidarymo vietos ir paprastų medžiagų naudojimas ir paprastas, pavyzdžiui, plienas, stiklas ir mediena. Ekskursijos ...

Taip pat skaitykite> Renovuoti namą, norėdami gyventi

Atnaujinimo projektas trumpai

idėja : paversti seną garažą į šiltą ir šviesų šiuolaikinį namą.

Vieta : Ile-de-France.

Paviršius : 136 m2.

Darbo trukmė : Iš viso 2 metai.

Sudėtingas šio buvusio garažo architektūros projektas

Praėjus ne mažiau kaip dvejiems metams, buvo visiškai atnaujintas šis senas gyvenamasis garažas. Iš pradžių vietovė nebuvo atidaryta. Tai buvo sukurta naudojant didelius permatomus fiksuotus rėmus, nepamirštant kaimyninių namų. Iš išorės originalus sofitas buvo uždarytas, kad būtų sukurtas didelis ir malonus kambarys su vaizdu į sodą. Senas laiptai, vedantys į terasą, buvo pašalinti, tačiau jo vietoje dabar yra stiklo gedimas, tikras interjero stoglangis. Atidarytas tūris, kad gyvenamasis plotas taptų sklandus ir patogus.

-> Taip pat skaityti> Visi mūsų straipsniai, skirti renovuoti tvartą, seną namą namuose

Namas matomas iš išorės. Lauko kėdės Petite Friture.

PPil agentūra

Dėl stoglangių ir angų erdvė yra šviesi.

PPil agentūra

Taip pat skaitykite> Senojo namo renovacija: geriausios idėjos

Didelis patogus ir šviesus gyvenamasis plotas šiame atnaujintame sename garaže

Atidarius apimtis, architektai turėjo patalpinti patalpas tik funkciniu ir aiškiai apibrėžtu būdu. Dėl didelių juodojo plieno rėmų ir sustiprinto stiklo su žymiu pramoniniu stiliumi, šviesa užtvindys kiekvieną erdvės kampą. Siekiant išlaikyti šviesumą, šildomos grindys buvo sumontuotos šviesios ąžuolo grindų dangos, kad būtų patogiau. Dizaino baldai ir apdaila yra savininkai. Spalvingi foteliai ir kilimėliai valgomajame šiam dideliam baltam tūriui suteikia šilumą.

„Pipistrello“ lemputė ir „Saarinen“ stalas.

PPil agentūra

Dėl stiklo rėmų, iš lauko pusės atsiveria vaizdas iš lauko.

PPil agentūra

Taip pat skaitykite> Valgomojo baldai: mūsų geriausios idėjos

„Kvik“ atviroje virtuvėje baldai buvo pritaikyti individualiai, siekiant optimizuoti saugojimo vietą. Baltas baldai susilieja į dekorą, o juodieji granito stalviršiai ir baseboards, taip pat juodi, primena glazūruotus fiksuotus rėmus. Virtuvės sala su mediniu baru sukuria atskirtį tarp valgomojo ir virtuvės zonų ir leidžia visai šeimai paimti maistą nepaliekant jų. Techniniai elementai, tokie kaip gaubtas ir „Astro“ šviesos dėmės, buvo įterpti į lubas, jie išnyks, tarsi duotų kelią į išorinę šviesą.

Atvira virtuvė, atskirta nuo likusios poilsio salos baro.

PPil agentūra

Baltos, juodos ir medinės suknelės šią virtuvę, o ilgis.

PPil agentūra

Valgomojo erdvės tęstinumas buvo sukurti du salonai su skirtingomis visatomis. Pirmasis yra šalia židinio židinio, labiau palankus žiemos dienoms. Apdorota balta spalva taip pat tirpsta erdvėje. Įmontuotos spintos vizualiai atlaisvina vaizdą ir netgi buvo pagamintas pagal užsakymą.

Vaizdas į pirmąją svetainę, šalia židinio židinio.

PPil agentūra

„Vasaros“ poilsio erdvė seka „žiemos“ poilsio erdvę.

PPil agentūra

Stilių mišinys šioje „žiemos“ svetainėje ...

PPil agentūra

Taip pat skaitykite> Svetainės išdėstymas

Šio šeimos namo aukšte vyrauja spalva

Pirmajame aukšte esantis laiptai buvo traktuojami kaip katedra su didele 255 m. Juoda siena Farrow & Ball ir stoglangiu. Ant grindų koridoriuje išleidžiami trys kambariai, vonios kambarys ir tualetas.

Taip pat žiūrėkite> Aš puošiuosi laiptų laiptais!

Iš laiptų, esančių viršutiniame aukšte, matosi svetainė.

PPil agentūra

Stoglangis užtvindys laiptus į miegamuosius.

PPil agentūra

Vaikų ir paauglių kambariuose architektai didžiuojasi mėlynos ir žalios spalvos atspalviais. Dėl stogo lango stogo įrengimo, šviesa išlieka visur. Masyvi maumedžio parketas, pasirinktas grindims, skiriasi nuo sienų spalvų. Pirmajame kambaryje buvo pasirinktas „Farrow & Ball“ „Oval Room Blue“ atspalvis. Sandėliavimas po nuolydžiu sukurtas tam, kad sutaupytumėte vietos. Antrame miegamajame, kuriame yra tiesioginė prieiga prie terasos, spalva yra linkusi žalią vandenį. Priemonės aukščio aukštis optimizuoja saugojimo vietą. Trečiame numeryje buvo sukurtos valtys, siekiant maksimaliai padidinti erdvę po šlaitu. Juodą glazūruotą rėmą, kuris leidžia šviesai cirkuliuoti kambaryje, sublimuoja šviesios baltos sienos.

Mėlyna suknelė šio paauglių kambario sienas.

PPil agentūra

Visi aukščio saugojimo įrenginiai optimizuoja paviršių.

PPil agentūra

Povandeniniai šlaitai buvo panaudoti laivo lovoms sukurti.

PPil agentūra

Taip pat skaitykite> Dažymo patalpa: geros spalvos ir spąstai, kad ...

Šiuolaikinio namo vandens ypatybės puošia spalvingus raštus

Įeinant į šį vonios kambarį, mes nedelsiant nustebinti jo piramidės tūriu. Iš tiesų, centre, stačiakampis atidarymas lubose buvo apdorotas visų langų, leidžiančių ne tik apšviesti šviesą, bet ir vėdinti kambarį. Kitas stiprus elementas: vonios plytelių modelis Dandelion blue, tamsintas masėje. Jis suknelė užpakalinę sieną, sukurdamas erdvės jausmą. Skalūnų spalvos porceliano keramikos grindys išryškina plytelių modelio grafines linijas. Nors šis vonios kambarys yra nedidelis, jis buvo optimizuotas maksimaliai, todėl patalpos yra patogios. Visuose juoduose tualetuose spalvingi žuvų modeliai prideda fantazijos prisilietimą ir sukuria judėjimą ant šios mažos erdvės sienų.

Grindys ant vonios kambario galinės sienos sukuria gylį.

PPil agentūra

Žuvis plaukia šioje mažoje tualeto zonoje ...

PPil agentūra

Sėkmingas statymas už projektą atsakingiems architektams. Šis šiuolaikinis šeimos namai šiandien neturi nieko bendra su esama vieta. Tačiau plienas ir stiklas primena šiek tiek neapdorotą senojo garažo išvaizdą, o mediena ir naudojama spalva šiam gyvenamajam būstui taupiai suteikia šilumą ir komfortą.

Taip pat žr.> Prieš / po: 10 mažų kampų!